Εστιατόριο

Αναμφίβολα το πιο διάσημο εστιατόριο της Κομοτηνής , το C & E Corner δελεάζει σε πολλαπλά επίπεδα , από τον διάκοσμο του μέχρι τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό Ανατολίτικης και Μεσογειακής κουζίνας υπό την επίβλεψη του Master Chef Basim Emin .

Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας και την εξαιρετική κουζίνα του ξενοδοχείου μας με την φρεσκάδα , τα αρώματα και τα τοπικά μυστικά .
Δημιουργική κουζίνα , εξαιρετικό σέρβις και πολλές προτάσεις από το Chef Basim Emin που θα σας μυήσει σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία !

Αφεθείτε στις διάσημες ανατολίτικες και Μεσογειακές γεύσεις .
Οι γεύσεις που θα απολαύσετε θα σας εντυπωσιάσουν σίγουρα , βάση το μότο του Chef Basim Emin διότι χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα και ποιο φρέσκα υλικά.
Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή τοπικών θρακιώτικων εδεσμάτων και αγαπημένων Ανατολίτικων & Μεσογειακών πιάτων , μαζί με τα περίφημα ψητά κρεατικά.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των μενού στις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες σας όπως ειδικές τροφές για παιδιά , αλλεργίες , θρησκευτικές συνήθειες και άλλοι λόγοι υγείας , ειδικές δίαιτες και διατροφικές συνήθειες κ.α.

Το εστιατόριο C & E Corner έχει οργανώσει & φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις με V.I.P από ολόκληρο τον κόσμο .

Κουζίνα : Ανατολίτικη –Μεσογειακή
Ατμόσφαιρα : Κομψή και ζωντανή
Περιβάλλον : Αρχοντικό νεοκλασικό
Ενδυμασία : Ανεπίσημη / Ημιεπίσημη
Στάθμευση : Πλησίον / Εκτός του χώρου
'Ωρες Λειτουργίας : 12:00 ΜΜ – 12:00 ΠΜ
Τηλ: +30 25310 29777 , +30 25310 33560-3
Μενού : Πρωινό, γεύμα, Δείπνο, Επιδόρπιο

/